Webfejlesztés

WEBFEJLESZTÉS


Az internet napjainkban szinte a nap minden percében karnyújtásnyira van tőlünk, így legyen szó magánszemélyről vagy vállalkozásról, elkerülhetetlen az világhálón történő megjelenés. Ez lehet egyszerű bemutatkozó honlap, céges weboldal, komplexebb webáruház, vagy akár egy üzleti profil valamely közösségi oldalon.

 

Cégünk honlap készítés során segítségére lehet a webdesign megtervezésétől egészen a weboldalak üzemeltetéséig mindenben. Weboldalak készítésekor garantáljuk a minőséget, a megbízhatóságot, valamint a használhatóságot.

Honlapjaink tervezésekor minden esetben a megrendelők igényeit tartjuk szem előtt, úgy megjelenésben, mint funkcionalitásban. Elkészített weboldalainkkal arra törekszünk, hogy ügyfeleink kitűnjenek a versenytársaik közül. Segítségünkkel megrendelőink kiaknázhatják a közösségi médiában, valamint a kereső szolgáltatásokban rejlő lehetőségeket.

 

Webfejlesztés során vállaljuk:
» landing page-k,
» több oldalas bemutatkozó oldalak,
» webportálok,
» webáruházak elkészítését.

WEBFEJLESZTÉSI MUNKÁINK


WEBHOSTING


Átvállaljuk a domain regisztrációhoz szükséges ügyintézést és biztosítunk tárhely szolgáltatást is. Ez annyit jelent, hogy megóvjuk felületeit az online kártevőkkel szemben, illetve áramingadozás vagy más hiba esetén az adatvesztéstől. Szervereink adatait naponta többször mentjük, idegen kódok ellen védettek, online kártevő és kémprogram védelem fut a gépeinken.

S3 Creative