Reklámeszköz tervezés

A virutális világ elterjedése ellenére is, mind a mai napig jobban preferáljuk a fizikailag megjelenő dolgokat. Egy kézbe vehető újságot, bármilyen POS eszközt, reklámajándékot, autódekorációt vagy akár egy meglepő installációt még mindig jobban értékelünk, mint például egy felugró reklámot egy weboldalon.
Cégünk nagy hangsúlyt fordít ezeknek a termékeknek a minőségi kivitelezésére és folyamatosan lépést tart a technológiai fejlesztésekkel, hogy ügyfeleinket a legkorszerűbb kivitelezési ötletekkel tudjuk kiszolgálni.


Reklámeszközök témában vállaljuk:

»  cégtáblák és portálgrafikák, autódekorációk, nyomdaipari termékek

ÜZLET DEKORÁCIÓ TERVEZÉSE


Sokan úgy gondolják, hogy a dekoráció egy olyan fölösleges “kacat”, ami csak a helyet foglalja vagy a “port fogja”. Mégis amikor egy vásárló belép egy üzletbe, vagy egy vállalkozás székhelyére az első benyomások a legfontosabbak. Nem elég, ha egy üzlet tiszta, praktikusan berendezett. Szükséges valami plusz, ami csak arra az üzletre jellemző. Ez lehet egy esztétikus üzleti dekoráció, ami egyedi, figyelemfelkeltő ám mégse hivalkodó és giccses.
Egy üzlet megfelelően kialakított dekorációja jó benyomást tehet a betérő ügyfelekre egyben jó azonosító is lehet, amire emlékezve az ügyfélnek az Ön üzlete és cége juthat eszébe. A jó dekoráció egyben esztétikai élmény is, ami kedvezően befolyásolja az ügyfeleket és hozzájárulhat ahhoz is, hogy az ügyfelek visszatérjenek az üzletbe, ott szívesen tartózkodjanak és így vásároljanak. Az S3 ezért olyan egyedi, letisztult dekorációkat terves és kínál, amik megjelenésükben megfelelnek ezeknek az elvárásoknak.

ÜZLET DEKORÁCIÓS MUNKÁINK


GÉPJÁRMŰ DEKORÁCIÓ TERVEZÉSE


Egy gépjármű lehet a legjobb reklámfelület, mivel mozgásban van, sok helyen megfordul és így rengetegen találkozhatnak vele. Ezért a gépjármű dekoráció nagyon hatékony reklámja lehet vállalkozásának, hiszen kivel ne fordult volna még elő, hogy ne emlékezett volna egy autón látott reklámra, vagy csak logóra, amire igazából nem is szándékosan figyelt fel. Az S3 ezért olyan gépjármű dekorációk készítését vállalja, amik egyedi, mással össze nem téveszthető megjelenésükkel könnyen “rögzülhetnek” elő rápillantásra.

GÉPJÁRMŰ DEKORÁCIÓS MUNKÁINK